Adéu a la humilitat


La gestió administrativa del FC Barcelona des de l'arribada de Sandro Rosell ha estat impecable. La gestió comunicativa, en canvi, havia deixat molt a desitjar per la "desaparició"del president de la vida pública del club. Des de molts mitjans, així com des d'aquest bloc, s'havia demanat més presència i sobretot més incidència del mandatari culer. Avui, però, em veig obligat a demanar disculpes als meus lectors pel meu error. Sandro no ha de parlar, ha de callar.
 
A la poca xerrameca del president se li afegeix avui un capítol desconcertant. Si fins ara Sandro havia pecat de callat i moltes de les crítiques havien estat dirigides cap a la manca de retòrica d'aquest, avui el màxim representant del FC Barcelona ha saltat a la palestra amb unes declaracions que han recordat a Vicente Boluda i el seu famós "chorreo ". Molts culers, gens amants de la supèrbia a la qual el madridisme més extrem ha apel·lat en els seus 109 anys d'història, s'han sentit traïts per el vaticini que Rosell ha donat de la final de copa. "Poso un 5 a 0 a la porra per no perdre el costum", ha dit el president en una demostració d'arrogància i prepotència fins ara desconeguts en ell.
 
I evidentment, la premsa i sobretot les xarxes socials han començat a treure fum. Si qualsevol excusa ja era bona per atacar al Barça, les declaracions injustificades i gens elegants de Rosell han obert la caixa de pandora i han revertit una situació que fins ara afavoria al Barcelona. "El nostre equip parla al camp", va dir ell mateix no fa molt. Ara, però, les seves paraules desmesurades han creat una bretxa en la tàctica comunicativa teixida per Pep i el Barça en el passat recent. Adéu a la humilitat ...

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada