El Xavi dels cent partits i el Xavi que es dopa

Versió en castellà


El Xavi de la selecció és un jugador que crea jugades, reparteix pilotes i porta la batuta de l'equip. El Xavi de la “roja” és qui perllonga les idees de Del Bosque al camp i qui mou els fils del campió d'Europa i del món. El Xavi d'Espanya és el jugador fonamental per l’atac, sacrificat i santificat, que ja porta 100 partits amb el combinat nacional.

El Xavi del Barça és el cervell d'un equip que rep ajudes arbitrals partit rere partit. El Xavi culer és un jugador sobrevalorat que no podria jugar en un altre equip que no fos el FC Barcelona i el seu estil concret de joc. El Xavi blaugrana és un jugador català que no té sentiments cap al seu país (Espanya), que parla massa i malament i que a sobre es dopa de cap a peus. 
 
És realment el mateix Xavi el de la selecció i el del Barça? Qualsevol diria que no veient com el maltracta la premsa de Madrid quan vesteix la samarreta blaugrana i com l'adora quan vesteix la vermella. És el mateix Xavi el que porta 100 partits amb Espanya i el que porta més de 500 amb el Barça? Molts ho dubtarien analitzant el diferent enrenou que van aixecar cadascuna de les dues gestes. I finalment ... És el mateix Xavi el que enlluerna amb la selecció gràcies a la seva qualitat i el que es dopa a Can Barça adulterant la competició? Per descomptat que no. Pensar aquesta barbaritat només podria sortir de la ment d'un culer, està clar.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada