Una bona idea; una mala proposta

Versió en castellà


Jugar els partits de lliga el divendres en vigílies de setmana europea és una mesura interessant, sobretot per potenciar el nostre futbol en el torneig continental. Ho fan en altres països i sembla que funciona. Sens dubte, seria una bona solució per al calendari de la temporada que ve. No obstant això, la polèmica s'ha avançat i, és clar, el Reial Madrid és qui l'ha començat. A més, la propaganda nazidista (as i marca) ja ha començat la seva campanya i una altra vegada l'altaveu ha estat activat.
 
L'Sporting, mitjançant les declaracions del seu entrenador i diversos dels seus jugadors, ha rebutjat la possibilitat de canviar de dissabte a divendres la data del partit. Al seu parer, aquesta mesura perjudicaria als seus aficionats, que ja han comprat les entrades i ja han llogat els seus transports. A Madrid, però, no ho entenen. Els sembla un gest per fastiguejar. I és curiós, perquè els que es queixen són els mateixos que es van indignar quan la federació va anunciar que l'Osasuna-Barça s’ ajornaria per la vaga dels controladors aeris. En aquella ocasió, el ​​FC Barcelona va haver de desplaçar amb autobús arribant al camp just abans del partit per una causa major que va venir d'improvís.
 
Així doncs, jugar el divendres no és una mala idea. Afavoriria al Barça, Madrid, València i segurament al Vila-real. Però ara no és el moment de plantejar-ho. En aquesta lliga de vint equips, tots han de tenir la mateixa veu, ja que sense tots aquesta no té sentit. I si aquests no poden canviar la data del seu partit, els equips grans han d'entendre-ho. Ara , per a la temporada que ve, i quan tots estiguin en igualtat de condicions, la proposta hauria de ser plantejada i estudiada. Un partit a les 22:00 de divendres segurament no perjudicaria a ningú. Tot depèn de planificar-ho amb temps.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada