Comença la lliga... bipolar?



Va punxar el Reial Madrid a la primera jornada davant el València i va guanyar el Barça destrossant a la Reial Societat. Inici i sensacions diferents per ambdós favorits al títol de Lliga. Dos punts que, d'acord amb el que vam veure la temporada passada, poden ser importants en l'esdevenir de la lliga. Encara que hi ha precedents no gaire llunyans que conviden a pensar que les primeres jornades poc tenen a veure amb el resultat final de la lliga.


La temporada passada el Betis va encapçalar el campionat a l'inici donant una imatge forta i sòlida. Al final va acabar tretzè a sis punts del descens. Així mateix el Reial Madrid va perdre contra el Llevant en la quarta jornada i al final es va endur la lliga amb el rècord de punts. Seguint aquesta línia, el Barça de Pep, en la seva primera temporada, va encadenar un empat i una derrota en les dues primeres jornades, sent aquest el pitjor inici de l'equip culer en quinze temporades. El FC Barcelona va aconseguir aquest any els sis títols que va disputar.

Amb aquestes dades un s'adona que les primeres jornades no són el reflex del que la temporada oferirà més endavant. Però en aquest cas, les sensacions de Barça i Madrid en l'inici de la temporada podrien veure’s reflectides en forma de títol a la Supercopa d'Espanya (23 i 29 d'agost). De moment, el Barça s'ha anotat el primer gol psicològic abans del partit d'anada al Camp Nou. En qualsevol cas, la lliga ha tornat i, com cada temporada, l'esperança de no presenciar una lliga bipolar romandrà, almenys, unes quantes jornades més ...

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada