L’obsessió de Cristiano



Cristiano Ronaldo està en plena lluita per la Eurocopa i també per la Pilota d'Or i, més enllà de les comparacions amb Messi, el portuguès és clarament un dels favorits per al trofeu que acredita al que el rep com a millor jugador de la temporada. El títol de lliga del Madrid i el seu bon rendiment en els dos últims partits de l'Eurocopa li donen crèdit suficient per plantejar-se la victòria.

Però no està sol en aquesta lluita. Al mateix Messi, que no jugo l'Eurocopa, sent aquest un gran handicap, se li uneixen altres jugadors amb opcions de victòria. Xavi, Iniesta, Drogba, Mario Gómez, o fins i tot Ozil; la llista és llarga. Però només Cristiano té una campanya orquestrada a favor seu. La premsa de Madrid és conscient que després de la consecució de la lliga, la Pilota d'Or seria un altre triomf per al madridisme davant del domini dels últims anys del FC Barcelona. No obstant això, el que la premsa madridista oblida és que la majoria de crítiques que Cristiano ha rebut al llarg del seu periple al Reial Madrid tenen molt a veure amb l'individualisme i egocentrisme. I aquesta campanya no fa més que augmentar aquestes "habilitats" en el portugués.

Cristiano ha demostrat aquest any que en els partits importants apareix, cosa que no havia succeït en les anteriors temporades, però també ha constatat que segueix amb una actitud infantil respecte a la seva rivalitat amb Messi; segueix actuant com un nen quan algú li esmenta el nom prohibit. I res millorarà si aconsegueix una Pilota d'Or amb una decisió dividida i amb massa influència de la premsa. De fet, passarà el contrari. I si és així, la "vella" (o no tant) ombra de Messi tornarà a perseguir al portuguès.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada