Els clàssics de la tensió

Estem a l'abril, el moment clau de la temporada. La fase de l'any en què els objectius comencen a albirar i els títols es veuen des del camp o des de la televisió. És un mes difícil, encara que també agraït si s'arriba fins al final. I Barça i Madrid ho han fet. Els dos equips es disputaran la Copa del Rei i s'enfrontaran a les semifinals de la Champions excepte hecatombe. Quatre clàssics, màxima pressió.

Potser per això des de Madrid ja comença la "clàssica" propaganda. Ara tot els ofèn. Les pancartes del Camp Nou, la campanya publicitària de la mútua que patrocina el Barça o les declaracions de Valdés en un Late Night. Tot és motiu de crítica i en tots els casos, és el Barça qui surt mal parat. En definitiva, qualsevol cosa val per desestabilitzar, com de costum. Encara que aquesta vegada el camí a seguir és el descrèdit a la humilitat culer. Veurem si els funciona.

En qualsevol cas, els ànims estan caldejats. Massa per tractar-se de futbol. I potser és només una coincidència, però ha estat precisament ara, quan el suposat millor equip del segle XX s'ha vist per darrere, quan la tensió ha augmentat exponencialment. Abans, sempre hi havia hagut rivalitat encara que també respecte. Ara no és així. La ràbia i la ira s'han apoderat del futbol espanyol i això pot acabar molt malament. Tant de bo m'equivoqui ...

1 comentarios:

Unknown ha dit...

http://websiteoptimization.com/services/analyze/

Publica un comentari a l'entrada