Qui calla atorga

Versió en castellà



Encesa la metxa, faltava l'explosió.
El FC Barcelona denunciarà a la COPE tot i la rectificació del senyor Alcalá, el "magnífic" que va sorprendre a tots amb les seves acusacions de dopatge. Enrere queden les insinuacions que col·loquen el Reial Madrid al capdavant dels rumors.
Segons es diu, Florentino va trucar a Rosell per desmarcar-se del cas, encara que el silenci de la cúpula madridista dóna molt per pensar, i més quan tots els mitjans de comunicació s'han fet ressò també de la intenció del club blanc de presentar una petició de majors controls antidopatge en la pròxima assemblea. 

La bola ja ha estat llançat. Feia temps que des de les esferes madridistes s'especulava amb la notícia. De fet, Marca, l'altaveu del club de la capital, ja va treure dues notícies que feien presagiar el pitjor. Primer van posar atenció en els serveis mèdics del club i en la seva eficàcia en la recuperació dels jugadors. Tot just uns dies després, el mateix diari va reclamar millors controls a la Lliga. Casualitat o causalitat? 

Tot i que el Reial Madrid no és l'únic que calla. El diari As, i en concret el seu director Alfredo Relaño, propens a analitzar l'actualitat del futbol espanyol, va decidir prescindir de la notícia en el seu article d'opinió. Per a alguns podria semblar una bona mesura per no mediatitzar el tema, però tenint en compte que aquest ja ha estat suat, és realment estrany que Relaño no fes cap referència. Potser sigui perquè el que pogués dir no afavoriria el seu Madrid. En qualsevol cas, hi ha una cosa molt clara: Qui calla atorga i, tant el Reial Madrid, com la premsa de l'altiplà han quedat retratats. Qualsevol cosa val, encara que per això taquin el títol mundial de la selecció espanyola aconseguit a Sud-àfrica.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada