Els números de Rosell, Thiago y Mundo Deportivo


Quan sembla que s'acosten els primers fitxatges del FC Barcelona, l'entorn culer es troba desubicat. La suposada crisi que afecta el club blaugrana no sembla afectar les xifres astronòmiques que la premsa, sota suposades filtracions, compta com fitxatges en cadascuna de les seves edicions.

Els diaris parlen de gairebé 40 milions per Cesc i uns 40 més per Alexis (27 +13 per objectius). Mundo Deportivo, al seu torn, sembla ser el mitjà que obté la major i més ràpida informació. Una cosa que no hauria d'estranyar, ja que s'han passat tota la temporada "pilotejant" a l'actual junta. A més, llegint el diari català, a un li dóna la sensació que s'estan convertint en l'altaveu del president culer, emulant als seus homònims a Madrid (As i Marca). La qüestió és que gairebé no hi ha veus discordants amb les xifres altisonants que s'estan rumorejant, cosa que sí va ser habitual en els anys de l'anterior junta, precisament quan era Sport qui "pilotejava" als dirigents blaugranes.

Un altre dels casos que està afartant a la massa culer és el culebró de Thiago. Pocs aficionats del club volen vendre'l. No obstant això, part de la premsa de Barcelona (Mundo Deportivo) bombardeja les seves edicions de paper i online amb informacions que situen l'Hispano-brasiler fora de l'equip de Pep. I encara que Rosell va negar que Thiago es fora a vendre, sí que va admetre que alguns dels jugadors del planter sortirien (sempre amb opció de recompra). Així, sembla que la premsa aplana el camí per a una altra decisió controvertida de l'actual junta. Al final, si es ven a Thiago i es paguen xifres astronòmiques per fitxatges dubtosos, algú haurà alçar la veu, tot i que molt em temo que no serà Mundo Deportivo ...

PD: Per què no fitxar a Mata? Val 25 milions i està més que consolidat a la Lliga. 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada