Segon assalt



Dos dies després del Clàssic de lliga i a dos dies del de copa és just i necessari repassar el partit de dissabte i fer un pronòstic del que pot succeir dimecres. Mourinho i Guardiola tenen molta feina per davant. Intentem ajudar-los.


El Reial Madrid es va presentar al Bernabéu amb un equip ultra defensiu, amb un trivot al mig del camp encapçalat per Pepe i amb la baixa notable d’Ozil. El Barça, per la seva banda, va jugar amb el seu onze de gala a falta de la reaparició d'Abidal. Futbol directe per als locals, toc i més toc per als visitants. Al final un empat que va semblar deixar els dos equips satisfets. Un detall: el Madrid amb Ozil va poder guanyar el partit. Un altre: el Barça sense Muñiz hagués guanyat segur.

Però es poden repetir els esquemes a València? Mourinho sap que jugar de tu a tu al Barça és impossible, però part amb l'avantatge de saber que els seus jugadors ara sí creuen en ells. I això ja és un èxit. El portuguès va prendre nota de la primera part del seu equip i de com va influir Ozil amb la seva entrada en la segona. La incorporació de l'alemany d'inici o de revulsiu serà la incògnita. La inclusió de Pepe al centre del camp també sembla evident, encara que la baixa d'Albiol pot canviar el pla. En qualsevol cas, no seria estrany trobar-se amb Carvalho i Ramos de centrals i a Ozil de titular substituint a Di Maria.

Per part del Barça hi haurà pocs canvis. Pinto ocuparà la porteria i el dubte estarà en la inclusió o no de Puyol a l'onze. El de la Pobla sembla que podrà jugar, però si no ho fa la seva posició serà ocupada segurament per Mascherano, que ja va demostrar fa una setmana que pot jugar perfectament a la defensa. A més, no descartaria que el Gran Capità s'ocupés de la banda esquerra i l'argentí s'ubiqués de central, deixant a Alves com el lateral de referència en atac. Pep té al seu favor l'extra motivació que ha suposat el primer duel entre els dos equips. El pèssim arbitratge i el post partit esperpèntic ofert per la premsa de la capital tenen la culpa.

En qualsevol cas ens espera un altre duel entre els dos grans d'aquest país. Qui guanyi s’emportarà el títol a casa. Qui perdi li quedarà el consol de venjar-se en la màxima competició: la Champions League. Obrim la paradeta!

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada