La bogeria de MotoGP


Dani Pedrosa va vèncer ahir la tercera carrera de l'any a MotoGP (Estoril) i es situa a només 4 punts de Jorge Lorenzo, que comanda la classificació amb 65. Així, després dels espanyols van entrar Casey Stoner, Andrea Dovizioso i Valentino Rossi, que va veure com el seu compatriota italià (Dovi) li prenia el quarta posició en l'últim moment.

Però no és la classificació després de la tercera carrera el que importa. Altres disputes, molt més enèrgiques, estan portant el pàdoc a una situació incòmoda. A la ja coneguda rivalitat entre Lorenzo i Rossi, motivada per la victòria del primer la temporada passada, s'afegeix una altra que semblava oblidada. L'australià Casey Stoner, enfadat encara per la caiguda causada per Rossi en el segon gran premi a Jerez, ha revifat la polèmica suscitada després d'aquell impressionant avançament de l'italià a l'australià a Laguna Seca el 2008. Fruit d'això, aquest cap de setmana hem vist gestos i sentit paraules fora de lloc. I per estrany que sembli, encara que Rossi és el que va ocasionar la disputa, l'italià ha estat dels pocs que ha mantingut el seny.

D'altra banda, un altre dels personatges més controvertits de la graella, l'actual campió del món Jorge Lorenzo, també es va buscar la seva embolic. El mallorquí, acostumat a ser el centre d'atenció, així com ho és Jean Claude Van Damme en totes les seves pel lícules, es va treure del barret una acusació sobre Marco Simoncelli en què va acusar el quart pilot d'Honda de ser massa agressiu. Cert o no, l'italià no es va prendre bé les paraules de l'espanyol i va ironitzar amb elles a la sala de premsa. Després de les rialles, l'ego de Lorenzo es va veure insultat i va donar un discurs que va semblar un sermó però que després va resultar ser un raonament madur, adult i coherent. L'espanyol va emfatitzar en el perill que suposava conduir a 300 km / h amb una pilot perillós. Al final, no hi va haver perill ja que Simoncelli va caure a la primera volta.

No obstant això, l'ambient que es cou al pàdoc de MotoGP no és sa. Mai ho ha estat. Però ara el galliner està a vessar de galls que volen ser els amos del lloc i això s'està notant. La guerra està servida a MotoGP. Mentrestant, l'únic gall que no vol ser-ho ja té la seva primera victòria. Enhorabona Dani.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada