Por d'en Piqué


Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona, ​​ha estat la diana perfecta per a la premsa madrilenya aquests tres últims dies. El central català va forçar la cinquena groga contra el Rayo Vallecano i es perdrà el partit contra el Llevant. El jugador blaugrana arribarà així "net" al clàssic de dissabte.

La premsa madrilenya, però, ha reclamat justícia des de tots els mitjans possibles. Ràdios, televisions i diaris s'han bolcat per mostrar una i una altra vegada la targeta forçada per Piqué i s'han afanyat a recordar el reglament, que sanciona amb un partit addicional a l'infractor que provoca una targeta. Un dels articles més graciosos ha arribat de la mà de Don Alfredo Relaño, director d'As. La ploma més desaprofitada del panorama espanyol va titular el seu article d'ahir "Piqué posa a prova el Villarato" i en ell va deixar més d'una perla: "Li pot costar el Clàssic, encara que m'atreveixo a dir que no ho crec" o "No veig ja que el Barça sigui millor tractat per l'arbitratge espanyol que el Madrid, com veia abans. Ara veig igualtat. Però de cop i volta surt Piqué creient-se fantàstic i posa a prova el 'Villarato'".

Tampoc el diari Marca ha deixat escapar l'ocasió per tractar d'influir (una vegada més) en les decisions que es prenen en el Comitè Disciplinari de la Lliga. Paco G. Caritat titulava el seu article amb un mordaç i "intel·ligent" suggeriment: "Piqué ha disculpar-se". I l'article expressava el malestar que ell, un madridista empedreït, sentia pels pobres nens de la Masia: "L'essència és el dolor als qui estan aprenent valors. Els nens de la Masia demanen una explicació".

El curiós del cas és que Xabi Alonso, jugador del Reial Madrid, també tenia quatre grogues. El tolosarra va ser amonestat en el derbi contra l'Atlètic, encara que com ja es van encarregar de difondre els mitjans afins al club de la capital, l'acció es va produir en una jugada que va acabar en falta sobre Salvio. Així, és fàcilment deduïble que per Relaño i companyia perdre temps quan vas guanyant, pràctica habitual en tots els equips "petits", és una infracció de molt més calibre que realitzar una falta dura i sense sentit en el minut 40 de la primera part, sabent que necessites la targeta.  

En definitiva, l'altaveu “merengue” torna a sonar amb força. Una altra vegada amb la vergonyosa intenció d'influenciar una decisió. Es nota que veuen el títol de Lliga més a prop de l'habitual i que qualsevol acció que ajudi a aconseguir-lo és vàlid. Encara que en tot aquest aldarull sorgeix un dubte que em condueix, com a culer, a l'optimisme. És això que percebo por? Encara creuen a Madrid que el Barça pot guanyar-los? 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada