La selecció canvia el rumb


La selecció espanyola de futbol va tornar a perdre un amistós davant una selecció potent. Alguns han aprofitat l'ocasió, sobretot des de França, per reobrir el debat sobre l'ocàs de la roja. Sense anar més lluny, a l'Equipe han destacat que els de Del Bosque sucumbeixen davant grans seleccions. I no estan equivocats, sens dubte. La incògnita està en saber què passarà quan arribin els partits de veritat. L'Eurocopa, per exemple.

No fa molt temps, la selecció espanyola dominava els amistosos i derrotava a qualsevol selecció que se li plantés davant. Quan arribava la gran cita, però, queia estrepitosament a quarts o vuitens. La història es repetia sense parar, any rere any, campionat rere campionat. Ara estem davant d'un panorama totalment diferent. L'equip és campió d'Europa i campió del món i dóna la sensació que es pren els amistosos com a proves per incorporar nous jugadors al grup ja format.

I que volen que els digui. Davant un panorama o un altre, qualsevol aficionat espanyol preferiria l'actual. Perdre amistosos i guanyar títols. Les crítiques, les queixes i la sorna que vinguin després no seran més que lleus xiulets a les orelless si la roja torna a guanyar. Els espanyols ja es van cansar de guanyar partits intranscendents i perdre duels històrics. Crec que ningú s'enfadarà si ara passa el contrari. 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada