Abans del gol li van fer falta a en Cristiano


El recurs arbitral segueix de moda a Espanya. De fet, mai ha deixat d'estar en l'ull de l'huracà. Sobretot des de l'arribada de José Mourinho al vestidor del Reial Madrid. La temporada passada les queixes del portuguès van sobrepassar qualsevol expectativa. Ara, quan les coses funcionen la premsa intenta revertir una situació que ha perjudicat la imatge del Reial Madrid.


En les últimes setmanes, i a partir d'unes declaracions errònies de Rosell, la caverna mediàtica ha tractat d'enviar les males vibracions pel pont aeri. La força amb què van començar s'ha diluït amb el pas dels dies, ja que els seus arguments no eren prou sòlids. A Barcelona només es va constatar que fins ara les actuacions arbitrals havien perjudicat l'equip de Guardiola, però es va deixar ben clar que en una temporada el que et treuen, després t'ho donen. La qüestió és que des de Madrid es van oblidar d'aquesta segona part i només van esmentar les suposades queixes del FC Barcelona. Va haver de sortir Guardiola a repetir la idea perquè quedés clar. Tot i això, des del Reial Madrid ja havia començat el tiroteig. Karanka i Callejón van ser els pistolers.

Però com els fets posen a cadascú al seu lloc, no s'ha trigat molt a tornar a la situació habitual. A Barcelona estan més atents que mai per no parlar de l'àrbitre i a Madrid, en la primera petita ensopegada es torna a allò de sempre. I vet aquí el quid de la qüestió. Mourinho, amb deu punts d'avantatge a la lliga i amb un empat a la sempre complicada Rússia, torna a carregar contra l'àrbitre: "Abans del gol li van fer falta a Cristiano", va dir. No de manera agressiva, potser sabent que l'eliminatòria està encarrilada, però deixant clar que l'empat va ser fruit d'un error arbitral. Encara que aquesta vegada la queixa té un element inaudit: la suposada falta que Mou reclama passa 30 segons abans del gol rus.

Amb aquesta enèsima queixa de l'entrenador portuguès es posa punt i final a un debat on només ha participat l'entorn madridista. Les queixes són territori merengue, agradi o no a la capital, i mentre segueixi el senyor Mourinho a la banqueta el panorama seguirà igual. Així, la premsa mesetària es faria un favor a si mateixa si deixa de tocar un tema que té perdut des de l'inici. Sort que ja té un altre filó per on atacar el FC Barcelona: la renovació de Pep. 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada