Perquè és el Barça


Després de cada jornada futbolística escoltem algun jugador queixar-se de l'actuació del col·legiat. La majoria de vegades aquestes declaracions, amb raó o no, es fan en calent i sense pensar massa. Posar una llista de jugadors que ho han fet seria una tasca interminable, però posar un nom que ara mateix està present en tots els debats futbolístics no ho és. Parlem de Pique, és clar.


Posteriorment a les declaracions del central català, el representant de l'estament arbitral, el senyor Sánchez Arminio, va tirar gasolina al foc i va assegurar que denunciarien a Piqué. Aquest mateix dia l'amenaça es va fer efectiva i ara el FC Barcelona i els àrbitres estan a l'espera de la decisió final. Però per què ara? La resposta és senzilla. Perquè és el Barça. Així de clar. Abans han estat molts elsque s'han queixat, especialment un Reial Madrid que sense raó ha atribuït totes les seves derrotes a la mala actuació dels col · legiats. Fins i tot la seva premsa ha creat un malnom irrisori anomenat villarato. Però no ha estat fins ara quan s'ha decidit prendre mesures.

I què volen que els digui. Piqué té raó. L'àrbitre es va equivocar i va semblar fer-ho expressament. I això no significa que hi hagi conspiracions contra el Barça. Simplement, posa de manifest que hi ha col·legiats que, pel simple fet de portar l'uniforme negre, creuen que estan per sobre del bé i del mal i que poden fer i desfer al seu gust. És clar que des de Madrid s'ha intentat equiparar les paraules i les peticions del FC Barcelona amb les del Madrid de les últimes temporades per tibar la corda, però l'evident diferència només és invisible per als que durant anys han estat incapaços de reconèixer que els blaugrana eren superiors futbolísticament als merengues. Dit això, caldria donar un toc d'atenció a la junta blaugrana. ¿No seria més intel·ligent moure fils en silenci en comptes de fer comunicats que donen peu a la caverna perquè manipuli i tergiversi? 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada