Quan el riu sona, aigua porta



Quan el 2008 la premsa va començar a publicar notícies anunciant el final del cicle blaugrana, van ser molts els que es van negar a acceptar que existia un problema important. Les contínues invencions de la caverna van portar a alguns culers a ignorar una realitat fins aleshores invisible. No ho van veure molts aficionats i no ho va veure tampoc Frank Rijkaard. L'equip s'estava trencant i la fam de títols havia desaparegut.

Cinc anys després ens trobem en una situació semblant. La lliga està perduda, les semifinals de Champions necessiten una remuntada i el suposat problema entre Pep i Piqué esquitxa a l'equip setmana rere setmana. I com sempre es diu que quan el riu sona aigua porta, el millor seria que aquests problemes es resolguessin com més aviat per evitar que es repeteixi el que va passat amb Rijkaard. Afortunadament la redempció està al final del carrer.

Dimarts davant el Chelsea serà clau. Una victòria davant els anglesos donaria ales a un equip que gaudeix de la confiança del seu públic. Una derrota, en canvi, sembraria encara més dubtes en funció de la imatge que l'equip doni durant el partit. La qüestió és que hi ha un problema que s'ha de solucionar sense demora. I aquesta solució passa per resoldre els problemes amb Piqué, superar el pal de la lliga i demostrar a la Champions quina classe d'equip és el FC Barcelona. Cal no oblidar que tot i haver fet història en els últims quatre anys, encara hi ha reptes per aconseguir. El primer, revalidar la Lliga de Campions.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada