Una tarda negra però divertida


Ahir era una d'aquelles tardes en què el sofà i la tele es converteixen en els teus millors amics. Motos, F1 i europeu sub21. Tot repartit per poder gaudir d'un diumenge "esportiu". El pla era perfecte, encara que al final els nostres no tinguessin el seu dia.

Van començar les motos. Primer Moto2, on Márquez partia amb la pole i novament una caiguda el va allunyar de Bradl, que ja destaca en el liderat. Una cosa semblant va passar a MotoGP. Lorenzo sortia des de la primera fila i va aconseguir situar-se líder després d'aquesta. Una caiguda però, va deixar el seu marcador a zero i va donar el liderat a un Stoner que cada vegada recorda més a Mick Doohan. A 125 ens vam emportar l'única alegria. Héctor Faubel va pujar a l'últim calaix del podi. Pel camí Viñales va perdre la seva oportunitat per seguir fent història.

Després venia la F1 i el GP de Canadà, famós pels seus incidents reiterats i la sempre divertida pluja. I no va decebre, encara que si que va fer esperar. Les condicions climatològiques van obligar a la direcció de cursa a parar aquesta durant dues hores quan ja s'havia disputat un terç. Potser massa precaució (amb una hora hagués estat suficient). Quan es va reprendre la marxa, el safety va fer acte de presència en nombroses ocasions, però novament van ser els McLaren els que van posar les crispetes a la cursa. Hamilton la va “liar” en les vuit voltes que va estar a la pista prèvies a la parada. Button, amb sis excursions al box, va sorprendre a tots i amb un final espectacular es va endur la victòria. Chapeau per a l'anglès.

Finalment venia l'europeu. De fet, havia de ser l'últim, però amb el retard de la F1 el comandament va agafar protagonisme i el zàping va ser el mètode ideal per poder seguir les dues retransmissions. I la “roja” va començar bé. Ander va inaugurar el marcador en una jugada a pilota parada. No obstant això, la frescor que sembla haver inundat el nostre futbol es va assecar ahir amb els "petits". Thiago i Mata no van saber superar la barrera anglesa i aquests ho van aprofitar per empatar en l'últim moment. Al final 1 a 1 en un duel que s'hauria d'haver guanyat. 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada